Fatigue

Trött men glad efter Stockholm maraton 2017

Inlägg från Bitte i överenskommelse med Chris.

Chris avslutade enligt plan behandlingen med strålning och cytostatika den 8/1 efter sammanlagt 6 veckors behandling. Han har nu vilopaus i en månad innan nästa fas i behandlingen. Vilopausen har visat sig mycket behövlig då han har blivit mycket trött och utmattad. Några dagar med stor trötthet, illamående, matthet och lite feber ledde till extrakontroller på sjukhuset. Tack och lov så är alla labprover bra (och ingen covid-19) och datortomografi visade inget nytt. För säkerhets skull har han fått gjort ny MR idag och svar på den kommer inom en vecka.

Han mår lite bättre men är fortsatt trött vilket är förväntat. Han orkar dock titta lite på tv som  fotbollsmatcher och presidentinstallationer. Han hälsar till alla!

Cheers everyone!

Published by Topherwelch

Just an ordinary guy trying to live an ordinary life. I do ordinary things like run, cycle and ski. I swim if I have to. I enjoy all sorts of music and like to play some too. I enjoy good food - maybe too much - and a glass or two.

6 thoughts on “Fatigue

 1. I’m so glad Chris is feeling a little better. Thank you for sharing, and posting that you’re with us watching the inauguration of President Joe Biden. It is truly an important date for all of us in the USA.

  I wish you all the best as you continue your treatment, and I hope you have a lot more days where you feel good.

  Hugs, thoughts and prayers from California!

  Like

 2. Stor varm kram till er alla. Så bra kämpat. Inte konstigt att tröttheten är där. Vilket maraton. Kram

  Like

 3. Glad the first phase has been completed and that you are feeling a bit better Chris. Our best wishes and love are sent to you and all the family from your family in Wales and hope you have a speedy recovery. Keep smiling. Thanks for the post Bitte

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: