Operationen har gått bra

Chris opererades på förmiddagen idag och operationen har gått bra. Chris mår utifrån omständigheterna bra och är vid gott mod. Han ligger på NIMA (neurokirurgens intermediärvårdsavdelning) och kollas regelbundet. Han kommer sedan att flyttas till en vanlig vårdavdelning, troligen imorgon. Besöksförbud råder i dessa tider.

Jag har pratat med honom och han hälsar till alla och tackar för allt stöd!

Jag passar också på att skriva, vilket Chris också bad mig om, att vi har startat en insamling på Hjärnfonden, riktad mot hjärntumörer. Insamlingen heter You’ll never walk alone. Om någon skulle vilja stödja den så uppskattas det mycket! Länk till insamlingen finns på startsidan på bloggen (“support research about brain tumours”).

Vid tangentbordet: Bitte

Published by Topherwelch

Just an ordinary guy trying to live an ordinary life. I do ordinary things like run, cycle and ski. I swim if I have to. I enjoy all sorts of music and like to play some too. I enjoy good food - maybe too much - and a glass or two.

8 thoughts on “Operationen har gått bra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: